неделя, 24 януари 2016 г.

Зимни забавления

Коледната суета отмина, а зимата се развихря чак сега. На мен все още ми се играе със зимните материали, а и установих, че трябва да имам повече картички с момчета, след като нямах никаква такава картичка за сина на приятелка с която се видяхме на Нова Година. Започнах няколко, но наистина е много трудно да успея да завърша картичка. Малкия ми син е много активно дете, което успява да се покатери върху всичко и въпреки, че пада от време навреме това не го спира да покорява маси и бюра:) Затова завърших поне една картичка, която беше с най-ясната идея в главата ми и прибрах останалите материали. Най-вероятно няма да има вече зимни проекти, защото от сега се замислям за мартенички за децата, съучениците и учителите им, а след това и за осми март...Дано да осъществя идеите си, ако се получи, ще споделям:) Но сега да представя моята зимна момчешка картичка:
Отдавна исках да направя зимна шейкър картичка и топерите на LOTV ми дадоха тази възможност. Използвах подаръка си от коледната размяна на картички- а именно тези красиви хартии, подарени от Мария. Ще включа картичката при Card Mania и зимното им забавлятелство.

неделя, 3 януари 2016 г.

Зимна целувка

Празниците минаха, но духа им още витае във въздуха, къщата още мирише на коледните курабии, с децата мързелуваме и гледаме анимации, разходките навън са кратки, но все пак успяват да ни измръзнат носовете. Като на тези двамата сладури споделили целувка в мразовития зимен ден. Това е картичката ми за коледната размяна на картички,която вече е получена и може официално да бъде представена. Избрах за нея хартии с ретро мотиви и по-изчистен вид със съвсем малко декорация. Сърцата са умишлен избор, за да мога да участвам при картичкофуриите и предизвикателството "Аз обичам Коледа"
И след кратка почивка ще се захвана да попълня запаси си от момчешки картички, че предстоят имени дни.