неделя, 20 март 2011 г.

Горската фея


Напоследък следя работата на една полска илюстраторка- Силвия-http://sylviazet.blogspot.com/ щях да си купя друг печат, но горската фея ме грабна на мига! Използвах я първо в друга картичка, която все още се чудя как да довърша, но исках да я пробвам оцветена и в по различни цветове. Лилавите хартии стояха най-отгоре, заради трета картичка:) Затова оцветих косата лилава а с роклята се отдалечих от първоначалната идея! Но пък ми хареса съчетанието на тези цветове. Цветята от панделка и дантела пък реших да опитам снощи и учудващо дори за мен се получиха! Опитах да включа и хартията, която ме вдъхнови за цветовата комбинация, но явно не мога да правя картички с много хартии- както и да ги слагам ми изглеждат претрупани, та за това оставам с най-много 2 вида дизайнерски хартии.
Ще я включа в предизвикателствата на фуриите-за копче- нищо, че е само едно мъничко!(имах грандиозни проекти с копчета, където те изпъкваха, нищо че са само акцент, проекти, които засега останаха неосъществени)
и в щурото предизвикателство за брадс.

Опитвам да вмъкна линкове, но явно или в блогъра, или в браузъра ми има някъде забрана някаква. Ще се опитам да я отстраня, но дотогава моля да ме извините.

11 коментара:

arcadia каза...

Много нежна е станала картичката ти! Харесва ми как си я оцветила, а така разположени двата вида хартия са си абсолютно достатъчни.

Ivolina каза...

Чудесна е! Малката фея е много сладка, чудесни цветя си направила и си съчетала всичко по много красив начин.

kenli каза...

Тази горска фея е чудесна наистина! Тъй- като не съм много добра в оцветяването няма да изказвам мнение, но цветята ти направо ме развълнуваха! Много оригинални! Панделките и дантелата ти чудесно са се съчетали с хартиите! Поздрави!

Unknown каза...

Много хубава пролетна горска фея.Поздравления ;)

Veselina каза...

Прекрасна горска фея, и цветята, и картинката, много е нежна!

Rony каза...

Билбе, много ми харесва картичката, феята е много нежна ... а цветовата комбинация е много добре подбрана! Браво мила, и на пук на всичко което се изприказва последните дни, аз без лицемерничене бих искала да ти кажа, че вървиш само напред и нагоре!!!

Благодаря ти че участваш в Щурото предизвикателство!

~Gery~ каза...

Много ми харесва, Билбе :) Една страхотна лилава картичка си направила! :)

А аз да питам - от снимката ли е или наистина под камъчето на лилавото цвете има обемна двойно залепваща лепка? Мисля, че ако беше го залепила с Каноколит или някое друго подобно леипло - щеше да стане много по-добре.

Биляна каза...

Благодаря момичета,след поледните дискусии съм сигурна, че думите ви са искрени:)

Кенли- за оцветяването и аз няма да коментирам:)Оцветявам с най-обикновени китайски моливи, но отлагам покупките на акварелни, защото след това трябва да сменя и принтера-наличния не може да приема картона за вид хартия:)

Гери, напипа слабото място:)- и аз го видях на снимката и го поправих след това. Първо наистина пробвах с моментно лепило, но ми се разля малко повече от капка и развали перличката. А използвах обемната лепка, заради цвета и- като основа на прозрачното камъче- на бял фон изглежда по добре:)

darling Ho каза...

A love ly card! I especially love the ribbon flowers.:)
Thanks for sharing it at CCH this week. Hope to see you soon. ~~hugs~darling Ho~~

Petia каза...

Прекрасна приказна картичка! Много ми харесва цялата с всеки един елемент по нея! Поздравления!

Kaxala каза...

Приказна!