понеделник, 21 март 2011 г.

пухкави чудовища


В този женски месец, пълен с празници, цветя, след 10-тата картичка по темата, вече се преситих и исках да избягам от всичко това- и така се роди картичката с чудовищата! Пък и както написах в предишната публикация по темата копчета- исках да използвам копчетата като по-основен акцент. Имам отдавна тези копченца звезди- подарък от Нана, и те търпеливо очакваха подходящо време за дебюта си. Цветовете които съм използвала са любимото ми детско съчетание в момента(дори купих дрехи за момиченцето ми в тази комбинация- червено и светло зелено)и наистина много искам да си намеря някакви дизайнерски хартии в тази гама, но подходящи за момчета- т.е. без изобилие от цветя:)Картинката е фрийби, което съм свалила от сайта с фрийбита. Мисля, че повечето, които се интересуват от дигитални печати го знаят, ако някой не го знае и се интересува ще му го кажа.

Ще го включа в предизвикателството на картичкофуриите, не заради наградите, а за да покажа 2 съвсем различни картички с копчета. Тук е и мястото да разкажа защо лично аз участвам в предизвикателства. Почти никога не обръщам внимание на наградата-да има изкушаващи такива, но обикновено ако искам нещо много силно си го купувам, не чакам случайно да цъфне някъде като награда. Истинския стимул за мен са били всъщност да харесат картичката ми в триото или топ 5- това означава, че от N-на брой участия моята картичка е била по-добра или впечатляваща.

И наистина разглеждайки кои картички са избрани в тази селекция, се стремя да подобря картичките си. Е има моменти когато постигам това-и повярвайте ми, усеща се кога вдъхновението ме е цапардосало бая силно( Тери Пратчет имаше много добра интерпретация за вдъхновението, но ако поне знаех в коя книга беше...)и съм сигурна, че картичката ще впечатли и кога е леееко отбиване на номер.

Но да не ви отегчавам с дълги размисли, да ви покажа и картичката най-накрая:)

7 коментара:

КаРи каза...

"Късчета сурово вдъхновение се сипят из Вселената през цялото време като лапавица. Понякога някое от тях улучва податлив ум, който в резултат открива структурата на ДНК или соната за флейта, или изнамира начин електрическите крушки да изгарят два пъти по-бързо. Но повечето пропускат целта си. Мнозинството от хората пропиляват живота си, без да бъдат уцелени нито веднъж.
А други имат още по-малко късмет. Те улавят всичките едновременно."

Аз за това се сетих - от "Посестрими в занаята"
:-)

А картичката е много забавна. Странното (за мен)е, че има много цветове в нея, но въпреки това си отиват един на друг :-)

Честита пролет!

Биляна каза...

Рали точно този цитат ми трябваше:)Защото понякога имам чувството, че съм уловила някое по голямо късче:)Благодаря!!!!!!

Hristovica каза...

Картичката е много сладка, а блога ти едно от моите вдъхновения! Виж тук:
http://agreatideas.blogspot.com/2011/03/blog-post_21.html

Nana каза...

Трябваше да ме чуеш как се изхилиш от кеф като я видях тая картичка. Картинката е много сладка, а хартиите чудесни. Казвай каква марка са! :) утре ще ти пусна на скайпа два линка за момчешки хартии, които аз лично много харесвам и са в такава гама като тези които си използвала. С едните вече направих един тефтер да видим кога ще го снимам обаче. Лично по твоята картичка бих сложила нещо в червената звездичка, може би бял кръгъл надпис от рода на пощенските?!

Unknown каза...

Ехо имаш нещо и от мен:http://ivetfantasy.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html

Ariadna каза...

Биляна, и аз те награждавам: http://dariadna.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html

Esi каза...

Здравей! Твоят блог е един от 15-те, които ме вдъхновяват. Повече може да прочетеш тук: http://esipassions.blogspot.com/2011/03/blog-post_22.html