вторник, 22 март 2011 г.

Паусува пеперуда


Направих тази картичка още миналата седмица, но лично за мен нещо и липсва. Мисля, че ще изглежда много по-добре на релефен картон, но нямам такъв. Пробвах на различни цветове, но не изпъква на по-тъмни такива. Отворена съм за всякакви предложения, как може да се използва този паус(имам още един лист:)

7 коментара:

Creative каза...

Ехаа, паусът е разкошен! И картичката се е получила изключително ефирна и нежна! Лично аз не я виждам в изпълнение с релефен картон, защото тогава паусът би се загубил, така както би се загубил върху друга цветна основа. Това е за мен визията на картичката - върху бял гладък картон. И нищо друго. Единственото, което щях да добявя е контур по краищата на картона (върху онази негова част, която е без паус) с онова уредче (за сваляне на кройки), което прави дупчици.
А паусът е толкова красив и аз лично точно така бих го използвала - за големи елементи и само него, без нищо допълнително откъм джиджавки. :)

Veselina каза...

Прекрасна картичка, много нежна! Подкрепям мнението на Светла, че може би са нуждае само от някакъв контур, много лек и нежен по бялата част в края! Поздрави!

~Gery~ каза...

Ох, този паус наистина е най-красивия, който съм виждала Билбе! :)
Аз лично мисля, че един малък нежен надпис би стоял добре в празната част н светлия картон, напечатан направо върху него :)
Иначе е разкошна картичката:)

Hristovica каза...

Уникална е!!!Пауса ти е страхотен и си го използвала по прекарасен начин. По принцип картичката ти би могла да остане и така, но може и да сложиш малък акцент от "капчици роса" в подходящт цявт (например 3бр.) в горния ляв ъгъл.

Rumilina каза...

Ина мен ми харесва пеперудата и цялата картичка. Лъскавите камъчета на телцето и са чудесно допълнение.

Биляна каза...

Благодаря за препоръките момичета! За контур, не се бях сетила, честно. Мислех, че може да стои добре, ако имам печат заврънтулки пеперудата да"излита" от заврънтулките в единия ъгъл! За надпис се сетих, но не мога да го печатам на картона, а на ръка- не мога да пиша с подходящия за картинката шрифт!

Te4eto каза...

Билбе, за малко да пропусна тая прелест! Аз не бих пипала нищо повече (за по-сигурно).