неделя, 3 април 2011 г.

"Дървена" картичка


Да си призная, отдавна исках да направя такава картичка. Още откакто видях оригинала, ето тук: http://sunflowerstudio.typepad.com/sunflower_studio/2009/06/happy-birdday.html Ако ви е харесал оригинала, разгледайте целия блог- повярвайте ми, струва си! Е моята картичка е по-различна, но умишлено не повторих скицата. Мога да напиша още много неща- от търсенето на най-подходящ надпис, който да включва нещо бухалско( хайде да се набухаме и други подобни)до изрязването на очички, които после не харесах, опита за клоунски шапки, които също отпаднаха. И много трудния избор на заден фон. Но няма да ви отегчавам с подробности- как я започнах с ентусиазъм, а я довърших без такъв 2 нощи по-късно,важното е, че това е тя-добра, лоша, такава се получи картичката!

13 коментара:

Creative каза...

Страхотна е картичката! А изборът ти за материал на табелката е разкошен! (ако е това, което си мисля, че е, де :), но и да не е - пак е страхотно решение! :)

Hristovica каза...

И аз мисля,че се е получила уникално сладка. Няма за какво да съжаляваш, всичко си е на мястото. Браво

Boryana каза...

Страшна е! От много време гледам точно тази хартия и наистина е много хубава! А вече щом в картичката ти са включени бухалчета или совички, тотално ме грабна! :)

арт_мама каза...

Прекрасна е! Твоята повече ми хареса от оригинала :)

Lidiya каза...

Всичко много ми харесва, особено табелката и тревата! Бухълчетата са супер сладки. Направо ми се прииска да е за моя рожден ден. Поздравления! Трудът, който си положила си заслужава!

Addii каза...

Да ти кажа честно,първото нещо, което ми направи впечатление, бяха очите,на мен ми изглеждат бухалите като едни горси философи,точно заради погледите които имат.Много сладки са ,и картичката е много оригинална!

kenli каза...

Прекрасно ти се е получило! И дървото и табелката...
А бухльовците - направо да се влюбиш!Поздрави!

Petia каза...

Страхотна е и много оригинална! Твоят вариант ми допада повече:)

Unknown каза...

Страхотна веселяшка картичка!Влюбих се в нея и тези бухалски очи-супер си ги направила!Благодаря ти за емоцията :)

Creations каза...

Много сладурско!

Veselina каза...

Чудна картичка, като от приказка!

KENGA каза...

Картичката е уникална! Много ми хареса:)))

~Gery~ каза...

Ей, как не съм видяла тези бухалчета до сега :) И аз се случи да съм на бухалена вълна тия дни, щото правя едни сладурести неща за бухалчест детски рожден ден.
А твоите бухльовци, Билбе, на мене лично ми харесват повече от оригинала :) Ама наистина! Много са готини!