петък, 2 септември 2011 г.

Рожден ден със звездички

Добро утро в тази прохладна септемврийска утрин! Бързам да споделя най-новата завършена картичка-имам и още 3 в процес на довършване, очакват днес да принтирам надписи за тях. А бързам да завърша всички картички за предстоящи събития през септември, защото другата седмица след половин година отсъствие се прибира мъжа ми и сме планирали всеки ден от двуседмичната му отпуска и наистина се надявам да нямам никакво време за картички:) Картичката е за рожден ден на момиченце, но за първи път за мен поне използвам звездички за "дамска" украса. Но картинката сама ме заведе до звездичките! Бях решила да направя картичка с торта, но после промених решението си и замених тортата с малка кутийка- ще я напълня със шарени бонбонки в последствие. Използвах скеча на lili of the valley и ще включа картичката си там. лек и усмихнат ден от мен!


10 коментара:

kami_bonbona каза...

Много много е сладка :) Взимам си идейката за звездичките/ако нямаш против/, чудесна е!Весело изкарване и после да разказваш.

Green-Eyed Girl каза...

Страхотен сладкиш! Напоследък картичките ти са много колоритни, Билбе, много живи!

Katya Kovacheva каза...

Невероятна картичка се е получила, много е сладка!

Em каза...

Билбе, много е сладка и звездичките са си легнали таман на място. Те и момиченцата много обичат звезди, но ние винаги трупаме цветенца, защото на момчешките картички не можем да ги слагеме ;)
Да си изкараш двете седмици прекрасно и ще чакаме нови творения след това :)

bejko каза...

Страхотна е!Както винаги страхотна картинка!А и малката кутийка много ми хареса!

Маги каза...

:) Ех, че е весела и свежа! Чудесна идея за кутийката пълна с бонбони. Приятно изкарване! :)

The Crafty Elf каза...

What a beautiful card. I love all the colours and those stars add just the perfect touch! TFS

Miss Emerald каза...

Супер! Толкова е сладка, свежа, пъстра, закачлива, носеща страхотно празнично настроение и не на последно място - идейна с тази кутийка, която ще събере такива сладки изкушения! Пожелавам ти през следващите две седмици да изживееш прекрасни и незабравими мигове, които да те заредят с още повече чудесни идеи!

Pop's Cards каза...

Hi sweetie this is gorgeous love this image, fab colours too,thanks for joining us at LOTV hugs pops x x x

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Поредната прелестна детска картичка..този път за момиченце. Прекрасна е както картичката, така и кутийката за бонбончетата.
Идеята за звездичките е чудесна. Цветна, пъстра, разкошна..УСПЕХ!