събота, 3 септември 2011 г.

Пачуърк картичка

Хареса ми скеча в шестата седмица на играта на Хобисимо. Аз като катеричките си трупааам запаси от изрезки, все ще влязат в употреба:) Затова приех съвсем буквално задачата- изрових най дребните парчета хартии и тръгнах от тях. Към тях за моя радост имах подходяща картинка, която все си мислех да използвам за бебешка картичка, но като му видях любопитната муцунка на тоя зайо си помислих, че наблюдава нещо от горе- от там в главата ми се появи надписа и каквото и друго да си помислих като послание, само това изплуваше- New home, great view- с други думи- нов дом със страхотна гледка:)Честно казано не знам дали е съвсем подходяща за новодомци- трябва да са такива с чувство за хумор, но пък страхотно се забавлявах да лепя изрезките и ми харесаха цветовете и съчетанието им. Така, че пак ще ползвам тази идея за пачуърк.


9 коментара:

Поли каза...

Чудесна е с този мъник в това жълъдче. Много ми харесва.

Cvety каза...

Много приятен пачуърк - с тази цветова гама, със сладкото печатче.. :)
Поздрави и успех!

Miss Emerald каза...

Великолепна! И ти си се справила чудесно с оползотворяването на останали хартийки, а надписа е чудесен и смятам, че е напълно подходяща за новодомци!

Ганима каза...

Страхотен сладур в жълъдче :))).
Чудесно си се справила с парченцата! :)))

Unknown каза...

Зайче байче ,май гледа от терасата ;))))))))Страхотна картичка,с чуство за хумор,харесва ми,а цветово отново е супер!Поздравления :))))))

Stempelkobold каза...

Your card is so cute! I love the little rabbit - great coloring. And the idea with the leave is great! Thank you for playing along with us this week at the crazy cahllenge, good luck, Dominique

Veselina каза...

Много приятна картичка, веднага ме грабна! Много топли цветове и сладка картинка.

Boryana каза...

Картичките на горска тематика са ми такава слабост! :)

Mila каза...

Леле,колко сладурска е станала :)