петък, 11 ноември 2011 г.

Сватбени пликове

Толкова картички за предизвикателства имам започнати, но получих поръчка за сватбени картички-пликове, затова зарязах другите нарязани и оцветени проекти и набързо налепих богато с цветя 2 картички пликове. Снимах ги в тъмното, но днес и без това нямаше шанс за естествена светлина. Поръчката е от приятелка на майка ми, с уговорката да си плати, но и аз и майка ми подминахме търговската част :), не че не бих се радвала да печеля от хобито си( поне с чиста съвест да харча за материали), но да продавам на близките ми, не ми се струва успешен бизнес:) Дано се харесат на поръчителката и на получателите. Което ме вкарва в друг размисъл- аз пазя картички с пожелания, дори и най-дребните картички, а получателите на моите картички пазят ли ги? Колко време? Може ли някой да изхвърли картичката създадена специално за него? Но стига толкова размисли- ето и картичките.

13 коментара:

Miss Emerald каза...

Разкошни, нежни, романтични, създаващи невероятно празнично настроение и смятам, че ще бъдат пазени за цял живот! Лично аз такава красота не бих изхвърлила!

KalySto каза...

Много романтични пликова и страхотни цветни букети! Поздравления за майсторката!

Katya Kovacheva каза...

Много са красиви, първия особенно ме впечатли :) А относно кой колко време си пази картичките - лисчно аз пазя всички, които съм получила, без значение дали са ръчна изработка или не, защото смятам, че пожеланието и човека , с който ги свързвам са по-важни.

Ivolina каза...

Страхотни са. Много нежни и елегантни.
Аз си пазя подарените ми от теб картички.

bejko каза...

Много красота!Как би се дало това в кошчето -никога!Поздравявам те!

Te4eto каза...

И аз съм фен на първия плик!
Пазя картички, но момичета да не забравяме, че ние имаме специално отношение към картичките! Имам наблюдения върху различни хора и в това отношение, както и във всяко друго хора има всякакви... не всички са възпитани така, че да могат да оценят какво се крие "зад хартията" на една ръчно правена картичка.
Не искам да мисля кой как се отнася после - искрената усмивка в момента на получаването ми стига!

Маги каза...

И аз съм фен повече на първия плик.Пауса му придава повече нежност, а и съм любителка на синьото. :) Аз си пазя всички картички. Преди си ги бях наредила на принтера, но детето вече стига почти всички, че ползва и помощни средства, катери се по столовете, и ги прибрах в една кутия.

Addii каза...

Пликовете са разкошни!

Поли каза...

Искам да видя човека, който би изхвърлил подобно нещо. Невероятни са и двете, но първата ... приказна е!

Valchen каза...

Oооо, невероятно красиви са и двата, но на мен също първият ми е фаворит! Аз пазя получените картички и им се наслаждавам с голямо удоволствие.

Lidiya каза...

Страхотни са! Много красиви и много специални като за този специален ден!

Mila каза...

Много стилни, страшно ми харесват :)Не мисля, че някай би могъл да изхвърли подобна прелест :)

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Много стил, красота и изящество! Такова енко не се изхвърля! И аз като Ади бих искала да видя този, който би го направил....Аз също си ги пазя ...всичките, от време на време ги вадя от една кутия с капак - за да не хващат прах и да се запазят максимално в първоначалния си вид - и винаги ми носят радост, при всяко разглеждане!