петък, 18 ноември 2011 г.

поздравителни картички

Удавих се в море от хартия- поръчаха ми 15 картички за пенсионирани вече учителки, по повод деня на християнското семейство. И да са готови днес, но може ли междувременно да ми направиш и три коледни картички за вчера...Така, че впрегнах бабите да помогнат за малечка, а аз се зарових в хартиите. Направих ги, показвам ви ги набързо и започвам да прибирам масата, за да си разчистя място за следващата поръчка- картички за децата от класа на сина ми. Изпускам много красоти по блоговете и сума ти интересни предизвикателства, но ще наваксвам след празниците. Ето и поздравителните картички.



3 коментара:

Veselina каза...

Много свежи поздравителни картички, със сигурност ще се харесат! Поздрави!

Miss Emerald каза...

Много стилни и с финес картички! 100 процента ще бъдат оценени подобаващо! И не се ядосвай за предизвикателствата и блоговете, твори, изпълнявай поръчките, а с другото после ще отпочиваш и релаксираш!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Наистина много стилни! Използвала си от моите любими стенсили - не мога да се спра да не ги използвам, особенно този, който си сложила на последната....и наистина стават чудесни декорации с тях!Поздрави, Билянче!
И съм сигурна, че ще се справиш и с останалите за детето и чакам да покажеш.