четвъртък, 15 декември 2011 г.

С червените ботушки и топли ръкавички

Опитвам се да "обуя" ботушки и да сложа ръкавички на двата първи класа в нашето училище, но няма да може- ще се наложи децата да подскачат на едно обуто краче или да топлят само една ръчичка :) Но без помощ от джуджетата, силите ми стигнаха "само" за 50-тина броя. Почти съм приключила-остава само да напишем по едно кратко стихче на гърба и да ги опаковаме заедно с други дреболии изработени от майките- коледни гипсови форми, а който не умее да изработи нещо- наказахме го да донесе шоколадови коледни фигурки:)Надявам се малчуганите да са доволни.

Нямам търпение да кача още снимки- дотук имам 8 неуспешни опита, затова ще участвам при фуриите само с тази снимка, в крайна сметка предизвикателството не е за количество :)

6 коментара:

Deni каза...

Много красиви и стоплящи душата творения! Поздрави!

Miss Emerald каза...

Ехаааа, супер идея! И смятам, че ще им бъде достатъчно топличко и с по едно ботушче или ръкавичка, защото са прекрасни! И колко радост само ще има в детските очички! Супер!

Veselina каза...

Ей, Билянка, супер идея! Просто прекрасна! А твоите творения, както винаги, са много красиви и стилни! Децата ще са очаровани!

Esi каза...

Страхотни са, а ботушчето - направо разкошно, децата ще са щастливи!

morgiana каза...

Прекрасни коледни картички. Поздравления!

- каза...

Прекрасна идея!Децата ще се научат да радват другите така, както вие ги радвате!
весели празници и щастлива Нова година!