петък, 13 януари 2012 г.

Първа за годината

Сигурно всеки от нас има такива моменти- покрай празниците и желанието да зарадвам любимите хора, празника за малко да ме подмине. Успях да разчистя масата от хартии и инструменти в навечерието на бъдни вечер. И затова 3 седмици след празниците, аз си почивам от хобито си:)чета, решавам някоя кръстословица и общо взето мързелувам. И да ми мине някоя еретична мисъл за картичка, картината на безпорядъка в шкафа, където набързо прибрах материалите си, ме отказва. Пък и вдъхновението ми си е взело отпуск. Тази творческа почивка няма да е много дълга, тъй като съм решила да направя благодарствена картичка за моя братовчедка, която покани сина ми на гости през ваканцията, заведе го на кино, боулинг и ски- забавления, които липсват в нашия малък град. А картичката трябва да е готова преди края на месеца, за да я изпратя заедно с картичка за рождения ден на нейния син. Но стига толкова отклонения-когато са готови, ще ви ги покажа:) А сега ще покажа една картичка за рожден ден на една млада дама- поръчана от сестра и. Сестрата хареса картичката, дано се е харесала и на рожденичката.

8 коментара:

Valchen каза...

Честита Нова година! Много красива картичка си направила, цветята са просто убийствено красиви!

Deni каза...

Много красива е станала, сигурна съм, че рожденичката ще я харса!

Поли каза...

Чудесна е! И посланието е много мило!

bejko каза...

Толкова е нежна!Много ми хареса и на мен със сигурност ще се хареса и на рожденчката!И дано скоро вдъхновението ти вече му свършва почивката,вече се чудих дали ще видя от твоите прекрасни картички!

Маги каза...

За много години! Аз напълно те разбирам за почивката. И аз в общи линии се отдадох на нея.:)Картичката е много нежна.

Miss Emerald каза...

Толкова чувствено и съкровено пожелание, което е поднесено по толкова красив и нежен начин, ще се хареса 100%! Прекрасна е! За много години и съвсем скоро те очакваме с нови творения!

hania739 каза...

Piękna karteczka :))

Lidiya каза...

Прекрасна картичка!