петък, 20 януари 2012 г.

"От котюр"

След дълго мислене каква точно картичка за благодаря да направя за братовчедка ми, внезапно ми хрумна, че мога да направя картичка обувка! Наистина не познавам по-голяма маниачка на тема обувки от нея- има над 80 чифта, количество което аз не съм притежавала за цял живот :) Но точно такива обувки няма- висша мода от хартия! Много обувки разгледах- и хартиени и истински, за да направя картичката и накрая намерих вдъхновението току под носа ми- в блога на Калисто- точно такава форма търсех, хем елегантна, хем да има място за украса. Получи се добре, надявам се да зарадвам и изненадам братовчедка ми!

10 коментара:

Katya Kovacheva каза...

Получило се е, не добре, а невероятно красиво! Със сигурност братовчедка ти не си е мечтала за подобен тип обувка, така, че ще я изненадаш при всички положения!

Deni каза...

Страхотна картичка- елегантна и стилна, много оригинална и в чудесно цветосъчетание!

Hristovica каза...

На мен също много ми харесват! Гамата е много нежна и топла, а цветята им придават женственост. Само да не се окаже,че смениш нашето хоби с дизайн на обувки скоро :о)))

bejko каза...

Много е шик!100% висша мода:)

KalySto каза...

Страхотна е станала!Радвам се,че съм помогнала дори и с малко вдъхновение.Много ми харесват меките земни тонове,които допринасят за винтидж стила.А,когато и други направят такива ще си организираме истинско модно ревю :)

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Биляна - елегантна, стилна и изпипана ! Съвършенната обувка - как няма да я хареса, като е чудна просто! Майстор си!

Svetla * каза...

Много красива обувка !:) Аз ще ви направя чантички към обувките :)))

Miss Emerald каза...

И ще я изненадаш, и ще я зарадваш (може вече и да си го направила), и ще има най-оригиналната и уникална обувка! Перфектна е!

- каза...

Аз мисля, че изборът ти на картичка е направо в десятката:) И се е получила страхотна, елегантна и стилна обувка!

Veselina каза...

Разкошна обувчица, много красива и много стилна в тези цветове!