четвъртък, 22 март 2012 г.

Пиратското съкровище

Още като видях предизвикателството на Мър-Мяу за март "и мъжете са хора"
си казах- не може да ме затрудните- имам двама мъже в семейството с рожден ден през март-племенник и девер. А идеите за картичките им са готови отдавна- само изпълнението остава. Дотук добре, ама ако бях предвидила и време за снимки-тогава щеше да е идеално. Затова в крайна сметка имам само една снимка на кутийката ми с пиратското съкровище, а картичката за девер ми не успях и да снимам, но понеже ми хареса как стана, ще направя още една за да ви я покажа:)

И така, след дълго планиране и пресмятане, ето я и пиратската кутийка-пълна със златни шоколадови монети. От единствената снимка не може да се видят страничните страни- продължение на картата, нито предната страна- имам си уред за айлетс и го използвах за отворите на чекмеджето, нито това, че съм оплела от канап корабно въже за дръжка на чекмеджето...все неща на които рожденика не обърна внимание- дори и подаръка пренебрегна и се нахвърли на шоколадовото съкровище :)

7 коментара:

KalySto каза...

Супер готина е станала! Идеите и изпълнението са прекрасни!
А момчетата са такива,гарантирано няма да обърнат никакво внимание на картичката и опаковката.Моите са същите.А момиченцата си слагат картичките по шкафчетата,разхождат си ги в училище,хвалят се на приятелки - така са ми казвали майките им.:)

isi каза...

страхотна кутийка! А идеята с шоколадовите монетки е супер!

Te4eto каза...

Знам си аз, че ги можеш тези работи! Първо за теб се сещам, когато стане дума за мъжки картички! Спец си и си във форма!

Miss Emerald каза...

Ей, страхотно е! И си има истинско съкровище! Супер! Те момчетата може да не обръщат внимание на детайлите, но за това пък ние го правим. Билянка, много готина идея! И толкова свежи и оригинални хрумки, сигурна съм, че продължението е още по-хубаво!

Диляна каза...

Прекрасна идея и реализация :-) Сигурна съм, че получателят и е бил много доволен :-)

Mila каза...

Голям фен съм на всичко пиратско - страхотна идея, а и в допълниние с шоко паричкте проектчето си е направо съвършенно :)

Villi каза...

СТРАХОТЕН ПОДАРЪК!!!:)))) Уникална идея:)))