събота, 30 юни 2012 г.

Гел-картичка

Отново се завръщам при творящите картички- бях си дала малко почивка от това хоби и отделих внимание и на другото- начетох се на книги:) Но сега имам поводи за картички, а съм поизчерпила вече старите запаси, затова залях кухненската маса с хартия и започнах-с детските картички разбира се! Винаги са ми били слабост. Вчера бяхме на рожден ден на един 2 годишен малчуган и много дълго търсих вариант за картичка, която да хареса и на детето-разгледах всякакви движещи се, изскачащи картички, докато най-накрая реших да е гел-картичка. Усещането да мачкаш и натискаш прозорчето с гела е много приятно:) и аз и всички около мен, без оглед на възрастта си поиграхме:). Картичката не е трудна за изпълнение, но е много ефектна, опитайте!
освен при рожденика, картичката ще отиде и при котешкото забавлятелство и тяхната осма тема- "Всички сме деца"

7 коментара:

Katya Kovacheva каза...

Определено този тип картички радват и по-големите "деца" :) Толкова свежи цветове си подбрала че замирисва на море и на рибка, браво!

Lionelsa каза...

Много сладурска детска картичка си направила. Определено и мен ме зариби. Какъв е този гел, който си позлвала? Аз за първи път чувам и виждам такива картички.

GerganaG каза...

Картичката наистина е много яка, толкова интересна, аз също не съм виждала подобни картички с гел и също ми е интересно какъв е този гел. Успех в предизвикателството и се радвам, че я сподели с нас.

Veselina каза...

Супер сладурска картичка, свежа и ефектна! Много ми харесва!

isi каза...

Чудесна идея! Ако разкажеш малко повече за гела ,ще съм ти благодарна!

Биляна каза...

Момичета, не описах как се прави, защото мислех, че сте виждали подобни.Но се радвам, че съм ви показала нещо интересно:) Има няколко урочета в you tube, ето едно от тях: http://www.youtube.com/watch?v=JjW5F9guPtI&feature=related

Ще чакам и вашите картички с гел за коса:)

Mila каза...

Много е яка !!! Това с гела е супер! Аз също не съм виждала такива картички и много се впечетлих :) Поздрави !