събота, 6 април 2013 г.

Шарено, пролетно, момичешко

Прекрасен ден е навън, слънчев,топъл и цветен. И по този повод направих и картичка- да поканя най-после пролетта,да може да се порадваме на истинско слънце. Пък и феите малко ми омръзнаха. Правеше ми се нещо наистина такова-детско и шаренко. Приспах малчуганка, и започнах.Когато имаш идея и вдъхновение,нещата се получават много бързо( е разбира се и факта,че голяма част от елементите са готови има значение:). Използвах една от готовите си картинки на LOTV, които за мое съжаление са оцветени предимно в недолюбваната от мен розово-лилава гама, но с малко добавка на други цветове придобива желания от мен вид. Използвах и закупени отдавна и все чакащи реда си нарциси, малко копчета и много шарени хартии и ето го и резултата! Ще я включа в следните предизвикателства: Divas by design - spring-colours Crafts and me - Challenge 127 - SPRING FLOWERS а също и при Кали и нейната червенокоска. Този път не забравих да използвам 2 вида дизайнерска хартия, имам и достатъчно украса- панделка, копчета, камъчета,цветя и специални листа. Сега ще изляза да се насладя на следобедното си кафе навън на терасата, а на вас пожелавам слънчев и усмихнат ден!

4 коментара:

arcadia каза...

Много слънчева и бонбонена картичка, Биби! Нарцисите са страхотно допълнение :)

KalySto каза...

Приказни цветове! Много пролетно-момичешка е станала.
е аз както винаги имам малка забележка към снимката,защото ми се струва,че краде от красотата на картичката, но пък пролетното ти настроение и така се вижда!
Благодаря ти,че се включи в блогогодишното ми предизвикателство !
Прегръдки!
Кали

Bo каза...

Наистина слънчева и с много настроение картичка! И много приятно украсена! :)

RoseC каза...

Biliana, your pre-colored girl looks fabulous on this colorful and very pretty card. Lovin' your delicately layered elements!!! So glad to see your entry at the Crafts and Me Stamps digi team's "Spring Flowers" challenge. Hugz, ~ Rose