неделя, 27 октомври 2013 г.

Циганското лято

Обичам следобедите на това циганско лято-на терасата е топло и светло и се възползвам максимално от тези условия, като оцветявам 2-3 картинки, които през по- тъмната част от деня превръщам в картички. Така направих и днес- оцветих 3 картинки и успях да направя дори картичка с едната.
Откакто си купих това блокче искам да направя тази картичка, но все не ми идваше вдъхновение. Е сега момента се оказа подходящ и картичката се получи бързо- много шарена, ярка и лятна. Явно е дошъл и моя момент на използване на панделки- в последно време нямам картичка без панделка. Ето и следващото доказателство:
Тази картинка също имам отдавна-подарък от една много талантлива фея Мила, но и тази нимфа чакаше своя дебют. При нея за пръв път опитах нов начин на оцветяване с акварелните моливи, като взимам цвят от молива и след това нанасям- получава се добре, но не е точно моя стил, изображението е по-бледо,като размито,но пасна на картинката. Имам още малко летни картички за довършване, една есенна и след това ще се заредя с нови зимни материали и дано с тях да дойде и зимнот ми вдъхновение.

2 коментара:

Mau xx каза...

Totally adorable, love the beautiful paper and your colouring is perfect. Thank you for joining us at Mo,s challenge.
Hugs Mau xx

Franz♥ каза...

What a lovely card! Fab colour combo and design!

Thanks for joining us at Mo's Challenge Blog this week :)

Hugs, Franz.