сряда, 17 март 2010 г.

още една елегантна картичка



Вчерашната картичка с пеперудите се хареса на новата и притежателка и на останалите ми колежки, и реших да направя още подобни. Но този път смених елементите- използвах новите си придобивки- печат цвете и перфектни перли. Ще ви разкажа малко повече за моя опит с перлите. Първо изпробвах на малко парче от същия картон кое от дистрес мастилата се откроява най- добре на фона. След като го избрах, се подготвих за перлите- сложих един лист за основа, отворих кутийката, приготвих четката- за да може веднага след печата да нанеса перлите. Подготовката ми беше недостатъчна- пренебрегнах перления ефект. При вземането с четката част от перления прах се разсипва извън кутийката- т.е. трябва да се ползва по-малка четка. След като нанесох върху отпечатъка, трябваше да отстраня излишния прах. Изтупах от обратната страна, почистих с чиста четка и при тези операции финия прашец се полепи по всичко в радиус от 2 педи. Следващия път когато работя с тях, ще разчисте всичко наоколо и
ще имам подръка мокри кърпички. Със сухите само придадох перлен ефект върху масата:)Наложи се два пъти да си мия ръцете, докато изчистя четката и затворя кутийката с перлите. Така, че бих нарекла първия ми сериозен опит с перлите- неуспешен като техника на използване. Като резултат- вижте сами:)

6 коментара:

Ivolina каза...

Резултата е прекрасен. Изключително красива картичка.

Arabela каза...

Не знам доколко оценяваш опита си с перлите, но картичката е точна, премерена, стилна и сполучлива!

Chiges каза...

Семплите и елегантни картички ти се отдават със същата лекота, с която и закачливите детски в началото :). Много ми харесва и тази.

Addii каза...

резултата е приказен

Katerina Arsenova каза...

tova s cveteto se e poluchilo strahotno e

mnogo mi haresva !!!

Le каза...

много ми хареса и картичката с цветето и разказа в поста ти!