четвъртък, 9 юни 2011 г.

по скеч-за елшите

Известен период от време правих картички по поводи, та за разнообразие- да сменя малко, ще участвам и в едно предизвикателство-това при елшите. Скеча на Гери ми се стори труден, заради ромба в средата, новите ми момчешки печати не ставаха за тази форма. Така, че намерих друга картинка, харесах си хартии и започнах оцветяването. Много ми хареса как стана полата! Като истинска! Изрязах картинката, почнах да я въртя докато я наглася. Бях решила да сложа тази "туфка" да прилича на глухарче, но не ми стоеше добре в горния край. Като обърнах скеча, всичко си дойде на мястото. Измъчиха ме листата на глухарчето-търсих истинско, да копирам един лист, но те бяха доста асиметрични, та накрая ги дооформях според моите представи. Та ето и картичката, с пожелания за прекрасен ден!

6 коментара:

Cvety каза...

Толкова много цветове, а не дразни, дори напротив - има весело, свежо излъчване :) И печатчето е много готино.
Успех ти желая!

Veselina каза...

Прекрасна и много свежа картичка! Глухарчето е много хубаво. Мисля, че с листенцата му си се справила супер! И аз имам в моя блог картички с глухарче, но жълти и листата им са като твоите.Има показано уроче в сайта на "Страна мастеров", но ти си минала и без него. Поздрави!

bejko каза...

Аз самата много обичам глухарчетата.Твоите са страхотни във всичките им форми.Поздравления!
Стискам палци!

Поли каза...

Дууууух....Напомни ми как миналото лято децата ми бяха напълнили джобчетата си с жълти глухарчета и след два дена всичко беше в пухчета. Чудесна картичка.

Ivolina каза...

Чудесна е. Много пъстра и весела. А момиченцето е много хубаво оцветено.

Green-Eyed Girl каза...

Много ми харесва! Картинката с момиченцето е страхотна - лятна и с много настроение :))