сряда, 15 юни 2011 г.

морска...сирена

Ах, морето...! Не мога да не участвам в това предизвикателство на картичкофуриите. Зашото обичам морето!!! Обичам всичко-водата,приятната и хладина рано сутрин, вълните, пясъка-мога с часове да разглеждам песъчинките и да търся интересни миди и камъчета:)отблясъка на залязващото слънце, мириса, солта по кожата...мога да изреждам много! Мъжа ми се е примирил с тази моя любов-всяка година се жертва и прекарва известно време по плажовете, спирал е по пътя, да си събирам раковини, скелети на морски таралежи и избелели от слънцето и от солта парчета дърво. Такива неща има навсякъде из къщата-на нощните шкафчета, в банята, между цветята на терасата...и имам още резерви:)Така,че моля да ми простите, ако тази седмица се олея и направя повече картички по темата-искам да покажа морето и любовта си към него:) И така, ето я и първата ми картичка-имах друга идея за картичка за морето,търсих нещо друго из нета, като видях тази сирена-изобщо не се поколебах, принтирах, оцветих, украсих:) По тялото и и опашката има малко блясък,

който не се вижда добре на снимката, но такава е моята сирена-загадъчна!

9 коментара:

Boryana каза...

Тази сирена може да те омагьоса с красотата си! Същинска богиня от морето! Поздравления за оветяването! Брокатът по опашката добавя и малко мистериозност. Успех в предизвикателството! :)

П.П.: Мисля, че има малък проблем със снимката в горната й част.

Katerina Arsenova каза...

ихаааааааааа.....

Нямам думи
много красиво
много цветно
много морско

от всичко по много

Deni каза...

Много красива!С тази морска сирена много моряци ще берат ядове.

KalySto каза...
Този коментар бе премахнат от автора.
KalySto каза...

Великолепна е сега!

~Gery~ каза...

Като излязла от някоя приказка е картичката ти, Билбе! :) Тези раковнки и морски звезди са страхотно допълнение :) Картичките ти с всеки изминал ден все повече се разхубавяват, да знаеш:)

♥Maria♥ каза...

Страхотна е!!! Прекрасни цветове и изпълнение :)

Veselina каза...

Прелестна картичка с много красива сирена!

Svetla * каза...

Морската ти сирена е много красива , а цветовете , които си използвала напомнят за подводния свят ! Успех и на теб :)