понеделник, 27 юни 2011 г.

цилиндрична кутийка с ангелче

Здравейте фурии на картичките, добре ли ви се отрази малкото захлаждане? На мен да, но в друга посока-приятно е за разходки по цял ден:) Така, че бях изоставила малко хартиения си безпорядък, отдавайки се на други развлечения. Но ангелското предизвикателство ме човъркаше...

Търсих в нета картинки на ангелчета, намерих няколко подходящи, дори принтирах и оцветих една, но нещо не ми харесваше и най-накрая зарязах ангелите! Разтърсих се в зимните"колекции" за една хартия и попаднах на няколко ангелчета! Все пак имам още време за предизвикателството, така че зарязах чистенето наполовина и захванах ангелчето. Изрязах картинката, започнах да го глася за картичка, ама все нещо не ми се връзваше-щях да направя поредната добра, но все пак картичка. Стигнах едно ниво, когато се преситих малко от картичките и искам да експериментирам с по-разнообразни неща(очаквайте скоро продължение:) И последва първата ми цилиндрична кутийка- с ангел!
Процеса не беше лесен- не съм много много от хората дето премерват нещата- напасвах в движение, затова 2 пъти изрязвах основата:)Пък и бързах-докато бебето спи трябва все пак и да изчистя:)Затова спирам дотук и показвам:

7 коментара:

Miss Emerald каза...

Много хубава ангелска кутийка се е получила! Поздравления и успех!

Поли каза...

Чудна е! Ако това е бързата версия, представям си резултата от едно бавно, спокойно и прецизно творене. А кутийката просто моли да я напълниш с курабийки.

Mila каза...

очарователна е тази кутийка :)

kami_bonbona каза...

Стархотна кутийка и много сладко ангелче :))))Чудесна е.Благодаря ти че се включи в КФП 71, зададено от мен тази седмица :))))

Svetla * каза...

Много красива кутийка :)

- каза...

Струвало си е колебаенето- кутийката е чудесна! Много ги обичам точно този вид :)

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Чудесна кутийка, Билбе! И аз съм започнала една кръгличка, но кога ли ще й дойде времето...