сряда, 13 юли 2011 г.

Лятно

Обичам лятото и сигурно съм една от малкото хора, на които горещината не пречи. И не тя е причина за краткото ми отсъствие от блогърското пространство. Просто погостувахме за една седмица на сестра ми в София, но за съжаление не останахме достатъчно дълго за срещата с Нана и останалите момичета. Междувременно в къщи ме очакваше новата ми придобивка-Биг Шот! Нямах търпение да се прибера и да я изпробвам-хареса ми! Със сигурност обаче сина ми се радва повече от мен-взима машината с него, когато си ляга:) Направи релефни толкова много хартийки, че сигурно до края на годината ще имам запаси:) Преди да заминем бях започнала една картичка, която нарочно оставих недовършена, за да използвам заврънтулките от новата си машинка:) И сина ми поиска да направим една картичка с "неговите" материали. Помогнах му доста, но и той се постара. Ето и двете картички-моята и нашата:)Моята ще включа в новата игра на Хобисимо.

8 коментара:

Te4eto каза...

Много ви бива и двамата!
И аз съм на същата цветова вълна.

Miss Emerald каза...

Честити придобивки! Със здраве да си ги ползвате с малкия помощник и все такива прекрасни картички да създавате! Ефекта с цветята от първата картичка ми хареса много - от неразцъфнала пъпка до напълно разцъфнало! Поздравления и успех!

kenli каза...

Хехехе! Друго си е човек да има помощник! Я виж каква хубава работа сте свършили...! Честита нова придобивка и със здраве да си я ползваш!А твоята картичка е много весела и наситена с много цветно настроение! Поздрави от мен!

Deni каза...

Супер са!Поздравления и успех!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Биляна, радост за окото е разходката из твоя блог! Отдавна не го бях правила....само красиви неща! Картичките са много пъстри и нежни! И двете!
Да ти е честита машинката, със здраве да си я ползвате - и ти, и малкия ти помощник....а защо не и малката помощница - ощ емалко време да мине! все такива красоти да създавате! Голяма тръпка е наистина ...и аз що хартийки нарязах....!
А за София, че идваш - не бях разбрала...можеше да се видим на кафе...съжалявам за това.
Прегръдки и хубав ден от мен!

Mila каза...

Честита нова придобивка и да си я ползвате със здраве и да продуцирате все такива хубави неща! Картичката ти е просто разкошна :)

Lionelsa каза...

Твоята картичка носи много лятно настроение, а вашата е нежна и красива. Май скоро ще си имаш конкуренция :-))

Да ти е честита новата машинка!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Прекрасни..и двете..
Твоята е палаво-закачлива, лятна и пеперудено цветна, излъчваща много свежест, а вашата е много стилна, и красива!
Цветовата гама е чудесна!
Честита ви придобивка.
Моя син също е неотлъчно до "нашата" машинка , та..си представям ясно идилийката :)