петък, 22 юли 2011 г.

Най-красивата ми картичка !


Влюбих се в тази картичка! Толкова ми харесва-цветовете, нежността, която излъчва! Най-любимата ми! И сигурно защото много, много мислене му ударих, докато се роди. Тя е за майка ми, за утрешния и рожден ден, затова исках нещо специално, без картинка, стилно. Рових из всичките материали да търся "нещо" което да ми отговори, направих 3 други картички тази седмица,рових за интересни фрази, пожелания, въвлякох в творческия процес мъжа ми и сестра ми, с молба за идея. Те дружно ме "подкрепиха", че са сигурни, че ще се справя( е, справих се, ама малко помощ би била добре дошла)! Снощи лягайки си вече, на ум прехвърлих наличните хартии за фон, но за избраната от мен комбинация от синьо и жълто нямам хартия. Тази сутрин, с надежда, че има някъде хартия, която не помня(да, ама не) прехвърлих всички налични дизайнерски и не дизайнерски хартии, списания за да намеря ХАРТИЯТА!Намерих я! Но тя не е нито синя, нито жълта. Добре, сините цветя се вързаха, а едни други за които до този момент смятах за сиви, се оказаха точно същия цвят като хартията. Е вече нищо не можеше да ме спре! Идеята ми беше още по-блестяща- на паус да разпечатам надпис, да залепя пауса и върху него да налепя камъчетата, като съвпадат с цветята отдолу (дано сте ме разбрали),но нямам принтер! Така, че тази идея ще чака да бъде изпълнена някой друг път.

8 коментара:

BEARKIS каза...

Стилно,семпло и нежно-любовта към майката е доказана!Поздравления!!!

Поли каза...

Никога не съм мислила, че синьото може да се комбинира с какъвто и да е вариант на бежово-кафявото, но е факт, че не само може, ами се получама невероятно добре. Изключително стилна картичка.

Unknown каза...

Обичам я тази комбинация,в нея има нещо много премерено и в същото време много изискано,поздравления!Тази картичка ми е в графа фаворити !Вярвам,че майка ти ще бъде очарована!

Deni каза...

Невероятна е картичката ти-харесвам всичко в нея, като започнеш от цветовата комбинация и стигнеш до финеса и нежността, които излъчва!И аз се влюбих в нея!

KalySto каза...

Много нежна и елегантна картичка и някак си ефирна!Чудесно са се съчетали цветовете.
Поздрави за празника на майка ти!
А аз ти пожелавам това да не е най-красивата ти картичка, а да направиш много други,които да те радват така.

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Да е жива и здрава майка ти, Билбе! Наистина е станала много красива и ефектна картичка, харесва ми съчетанието на цветовете!

Miss Emerald каза...

Пленяваща е наистина! Толкова чистота, нежност, обич, стилност, елегантност, ласка събрани на едно място в една наистина красива и изработена с много чувство картичка! Да е жива и здрава майка ти и още дълги години да я радваш с толкова обич и красота, създадена специално за нея! Поздравления!

Маги каза...

Много нежна е станала. Обичам тази цветова комбинация.
Да е жива и здрава майка ти!