понеделник, 25 юли 2011 г.

ваканция ура!

Тази картичка направих за рождения ден на най-големия ми племенник, който в събота навърши 11 години. Малко преди това получи ново дълго-мечтано, голямо колело, затова се отказах от приготвената за него картичка и направих нова- с колоездач. Е, той пък вече получил колело, сега е запален на тема" мотори" :)Мотор едва ли ще получи скоро за подарък, тъй че може би този път вниманието му към моторите ще се задържи за коледна картичка с някой дядо Коледа- рокер:) И да ви се похваля-малкия племенник много хареса пиратската си картичка-тази със сандъка пълен с шоколадови златни парички, цяла вечер по време на тържеството картичката стоеше отгоре на масата до него и при всяко ставане от масата, назначаваше отговорник да му я пази:). Малкия е по-емоционален, а големия е по-сдържан вече, нали е голям, така че не мога да кажа дали му е харесала картичката, но на мен ми хареса- използвах joy-fold сгъване, украсих я и от вътре, стана цветна и забавна!

8 коментара:

Unknown каза...

Разкошна ,цветна и жизнена картичка!Винаги съм ти се възхищавала,как намираш страхотни решения за момчешки картички/на мен хич не ми се отдава :)/!Макар и сдържан,мисля че на твоя племенник му е харесала,да са ти живи и здрави всички юнаци!

Поли каза...

Еха, ама и картинката е много диамична. Точно като за пораснало момче. Страхотна е!

Boryana каза...

Колко весела картичка! Искам такава! :) Картинката и хартиите са страхотна комбинация! Наистина се справяш с мъжките картички.

Veselina каза...

Прекрасна е! И отвън, и отвътре!

Miss Emerald каза...

Невероятна е! Толкова прекрасно подбрани цветове, излъчващи жизнерадост и веселие, а картинката е просто черешката на тортата! Сигурна съм, че му е харесала, макар и да не го е показал толкова явно, колкото другия юнак! Поздравления!

KalySto каза...

Много красива и динамична-и от вън и от върте!Страхотна е!

Te4eto каза...

Страхотна, невероятна... Билбе, все по-голям фен съм ти!!!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Билбе, чудна е тази ваканционна картичка! Невероятно изпълнение и много оригинална! Усеща се ваканционното настроение.....