сряда, 27 юли 2011 г.

коледен елф

Въпреки, че не успях с първи опит за коледна картичка през юли, нямаше да опитам с нова, но малкото коледно елфче на Мо ме изкуши! Не е ли просто прекрасна-сладка, закачлива? Избрах цветовете според панделката, а накрая се чудех как да я използвам! В последния момент ми хрумна да направя таг с пожелание, та панделката влезе в употреба. Бях забравила и за сребристите листенца и много им се зарадвах, като ги открих между зимните джунджурии:) И така втори опит за Коледа през юли!



9 коментара:

Te4eto каза...

Този е мнооого по-успешен! :-)

Unknown каза...

Определено тази картичка носи Коледния дух,елфчето е много весело,а цветово ти се е получило прекрасно!Поздравления!

bejko каза...

Елфчето-много сладурско и с този завършек на шапката като снежна топка сред снежинките!Определено носи коледно настроение!

Boryana каза...

Еех, това малко елфче така ме радва! :)Когато се вгледах по-внимателно, забелязах и сладурските лилави звънчета! Перфектни са!
Този опит е определено по-успешен!

kami_bonbona каза...

Много много ми хареса :)) Толкова е весела и коледна и сладка.Чудесна е!

Ivolina каза...

Страхотна коледна картичка. Много сладко елфче.

KalySto каза...

Необичайни за Коледа цветове, но се е получила превъзходна!Елфчето е толкова сладко!

Miss Emerald каза...

Харесвам коледни картички в необичайни цветове,а твоят избор е прекрасен! Елфчето е много, много сладко и наистина е нямало как да устоиш на изкушението, толкова е закачливо и малко палавичко. А акцентите, които си използвала са просто страхотни - и сенжинките, и листенцата със звънчетата, и прекрасния помпон на шапката /много, много е готин/. Браво!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Билбе, чудна коледна картичка ...много весел и усмихнат елф! Поздравления!