неделя, 14 август 2011 г.

Птички

Отдавна искам някакъв артистичен печат. И отдавна искам да направя картичка с гнездо- като символ на дом, на ново семейство. И така при последната ми поръчка печата с птичките и хартии, подходящи за идеята ми се озоваха в кошницата ми. За съжаление обаче време нямах никакво- цяла седмица излизаме много рано и гостуваме по цял ден на баба и дядо, за да може децата да си поиграят с гостуващите братовчеди. Отдадох се на четенето на книги, починах малко от картичкоправенето, но при толкова нови материали, ръцете ме сърбяха. Направих тази, довърших една започната, започнах още една... скоро ще има да показвам. За тази се чудя все още необходим ли е надпис и дали е подходяща освен за новодомци и за младоженци? Определено не е типична сватбена картичка, но пък посланието, което носи е подходящо.

Качеството на снимките ми ще бъде такова, докато не измъкна зарядните батерии от новата кола на сина ми, откраднал е всичките, дори от апарата, затова снимам с телефона.

6 коментара:

BEARKIS каза...

Много е сладко това гнезденце,;сигурна съм в твоето!Поздравления!!!

- каза...

На това твоето му викам вана за душата. И аз си го позволявам-да направиш нещо ей така, само за себе си-пожелавам ти да ти се случва често-често! :)Картичката е много хубава и с успех може да отиде при новодомци или при младоженци и при всяко семейство, което си има дом и обич, и годишнина от сватбата :)
Ще поглеждам за още картички :)

arcadia каза...

Великолепна е! И без надпис носи послание. Много ми хареса!

Boryana каза...

Много добре се е получило като си примесила цветовете мастило. Този печат е наистина красив и мисля, че доста добре подхожда за младоженци.

Veselina каза...

Много мила и "уютна" картичка, прекрасна е! И според мен става за младоженци и може без послание. То е вътре в нея.

Te4eto каза...

Няма да ми стигнат думичките, за да опиша колко много ми харесва!!!
Браво, браво!