неделя, 28 август 2011 г.

Мечтай, полети

Така си представям посланието на тази картичка- като деца мечтаем за толкова неща- да правим вълшебства, да приключенстваме, да творим чудеса и спасяваме света. 7годишния ми син все още мечтае за някои от тези неща. На каква ли възраст ще спре да мечтае по детски и ще почне да мечтае само за материални неща? Дано не е скоро, но да не се отклонявам много от картичката. Имам този печат от месеци, но някак си знаех, че ми трябва друга емоция за да го използвам и да поднесе правилното послание- за детските мечти и за следването им. Така, че нека полетим с този хлапак и неговите хартиени модели и дано сбъднем някой забравена детска мечта!

Моята картичка ще качне при фуриите и небесното предизвикателство на Гери.




22 коментара:

Cvety каза...

Толкова различни и красиви неща показваш, че освен отново да кажа - много ми харесва картичката с тези хартии, цветове, печатчето и посланието :)
Успех и в това предизвикателство!

Te4eto каза...

Билбе, приказна е! Мислила съм си и аз за "крилата" на децата и колко е важно да не ги подрежем, а да ги оставим да полетят свободно...

skylife каза...

Е, определено си улловила емоцията и посланието. Комбинацията от хартиите е много сполучлиова, а това самолетче отпред много ми харесва като елемент!

Rali каза...

Билбе, много миличка е станала, невероятни цветове, сладък печат, самолетчето като акцент е супер, а за оригиналната сгъвка да не говорим! Много ми харесва.

Благодаря ти, че участва в предизвикателството ни!

Valchen каза...

Прекрасна картичка се е получила! Много ми харесва и формата, и печата!

KalySto каза...

Много оригинална и красива се е получила.Идеята за посланието е също превъзходна. Знаеш колко ценя (по обясними причини)оригиналните момчешки картички.Поздравления!

Green-Eyed Girl каза...

Не знам откъде да започна с хвалбите? Дали от прекрасния 3D ефекта на картичката или от перфектно подбраните хартии и елементи?!. Една от най- любимите ми картички в последно време!

bejko каза...

Просто изумително!Всичко си е на мястото!Супер!

Unknown каза...

Невероятна си в изработването на момчешки картичка.Тази опредолено е най-добрата ти -идеята,цветовете,реализацията,посланието.Желая ти успех!

Маги каза...

Толкова любима комбинация на цветове! Много ми харесва и картичката и посланието, което носи. Момчешките ти картички винаги са много сладки. Успех в предизвикателството!

Veselina каза...

Страхотно съчетание между модел за картичка, картинка и избор на хартии! Момченцето наистина лети! Поздрави!

Людмила каза...

Супер оригинална картичка!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Оригинална, цветово комбинирана и съчетана и не на последно място - изпипана! Каквото и да кажа, повтарям предните по-горе! Чудесна идея и изпълнение! Поздравления , Билбе!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Момичетата преди мен, са казали почти всичко..Картичката е истинска прелест - оригинална, с чудесна цветова комбинация, подбор на хартии и печат по темата...
Това, което аз лично ценя най-високо в проекта ти е ..посланието.
Прекрасна картичка - стилна, семпла, казваща толкова много и в същото време много изпипана !Поздравления и успех!

Deni каза...

Много ми харесва и картичката и посланиетов нея!Прекрасна идея!

~Gery~ каза...

Жестока е, Билбе! Наистина много ти се отдават момчешките картички, съгласна съм с момичетата!Обаче тази ми се нарежда на едно от челните места на харесваните картички...:)

Щастлива съм, че темата на Елшовото предизвикателство при Картичкофуриите така те е вдъхновила!:)

Em каза...

Страхотно се е получила тази картичка! Много я обичам тази сгъвка, толкова е ефектна, а не е от сложните! Ти си царица на картичките за момченца, винаги измисляш прекрасни неща!

Mila каза...

Страхотна картичка - много, много идейна, поздравление и от мен ! A, и изборът ти на хартии е супер /да не говорим, че е в моя любима комбинация синьо и кафяво :)/

Miss Emerald каза...

С огромно удоволствие разгледах картичката няколко пъти и с още по-огромно удоволствие ще си я запазя в папка "Вдъхновителки", защото наистина е много оригинална не само като идея, избор и съчетаване на цветове, елементи, но с прекрасно послание! Браво!

Ганима каза...

Прекрасна! Много ми хареса и самата картичка, и посланието, което излъчва :))).

Nelly каза...

О толкова е оригинално отварянето на картичката и печата страхотен и нещата които си добавила от себе си - страхотна картичка!

arcadia каза...

Прекрасна картичка! Всичко ми харесва в нея - цветове, картинка, форма - адмирации от сърце!