понеделник, 15 август 2011 г.

Ябълки за теб

Тази картичка има дълга история. Като видях предизвикателството "текстилни елементи", реших, че ще използвам точно това парче плат и точно това копче ябълка. И от там започна мъката. Къде да използвам тези елементи? След ден-два ми хрумна идеята за кошница с ябълки и търсенето ми в гугъл бързо се увенча с успех. Хареса ми оцветена тази кошница-определено пак ще ползвам картинката. Но въпреки удовлетворението от добре оцветените ябълки, картичка не се получаваше. Как ли не връзвах панделка от плата, ших, рязах, но не харесах нито един вариант. Бях пред отказване, и без това е последния ден, но прехвърляйки списанията попаднах на подходящ модел. От там вече тръгна лесно! Бързо преодолях и колебанието на кой фон да сложа копчето и нарочно избрах да е на зеленото,така хем си личи, заради обема, но не изпъква- не засенчва основната картинка. Представям си я с надпис " an apple a day, keeps doctor away" с пожелание за бързо оздравяване на някого, или пък " цяла кошница с изкушения" със закачка към Адам и Ева. Засега надписа ще изчака подходящия случай или човек.

6 коментара:

KalySto каза...

Много красива и свежа! Цветовете и елементите са страхотни. Понякога точно тези,които са пред изхвърляне се получават най-добре. Поздравляния!

Маги каза...

Получила се е наистина много добре. Трябва и аз да го пробвам този модел. Копченцето е много сладко.

fragola каза...

Всичко си е намястото!Прекрасна се е получила,вярвам ще зарадва притежателя/ката си.Благодаря, че участва в предизвикателството.

Cvety каза...

Тази е толкова готина и сполучлива, съчетанието на цветовете е страхотно :)
Поздрави!

Green-Eyed Girl каза...

Билянка, страхотна картичка - много свежа и излъчваща уют!

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Прекрасна картичка..