понеделник, 13 февруари 2012 г.

Любовта е във въздуха

Тазседмичното предизвикателство Репродукция при картичкофуриите наистина ме предизвика. Коя от всички картички на които се възхищавам да възпроизведа? Опитах една, но не я довърших и почти се бях отказала от участие, когато ми хрумна какво да направя. Реших да се хвана буквално за израза "Love is in the air" и се сетих, че съм запазила тази картичка наАгнешка като идея, защото е използвала за кош на балона вафлената част на шаблона за кексчета :) Картичката се получи бързо и лесно, но надписа ме измъчи- нямам никаква възможност да си принтирам надписи в това време, а на ръка не би се получило добре, и докато отчаяно разглеждах картички в нета, ми хрумна как да си направя надписа. Намерих подходящите букви на корицата на списание и ето какво се получи:

Ще отиде и при забавлятелство 4Любов ли бе да я опишеш

4 коментара:

Mia каза...

Картичката ти е великолепна! Много ми харесва и балона-сърце, и хартията с облачета. А надписът ти е много идеен - не бих познала, че си използвала старо списание:) Благодаря ти, че сподели тази красота при Картичкофуриите.

FanyCraft каза...

Много ми харесва, чудесна се е получила (лично на мен ми допада повече от "оригинала", който си ползвала :))

Miss Emerald каза...

Още, когато видях нейната картичка, си казах, че един ден може да се пробвам да направя подобна, но така и не стигнах! А твоята репродукция е станала страхотна, с личен почерк от теб и посветена на това хубаво чувство, любовта! Хареса ми твоята идея!

Mila каза...

Много присърце ми легна тази картичка, супер изчистенаи и много валентинска :)