вторник, 14 януари 2014 г.

Нещо старо, нещо синьо...

Вдъхнових се от темата при картичкофуриите и направих картичката много бързо. И тогава започнаха проблемите- фотоапарата не работи- на ремонт, а след ремонта- батериите вече са изчезнали в черната дупка, наречена детски играчки с батерии- сигурна съм, че нейде там има доста комплекти зарядни батерии, но един път озовали се на някоя играчка никога не се завръщат обратно. И така,когато най-накрая закупих нови, изчаках да се заредят, вече нямах търпение да снимам картичката -направих го тази вечер, докато съвсем не съм загубила желание да снимам и споделям. И сега след като много пъти в ума си съм редила думи с които да опиша картичката, не мога да се сетя за нито едно остроумно и вдъхновяващо описание. затова започвам с историята- в прилив на вдъхновение,след покупка на нови хартии с летни,морски мотиви, намирам само една подходяща картинка. Оцветявам в подходящи за хартиите цветове и както не веднъж ми се случва,решавам да проверя дали се връзва с този десен например... и картичката се получава различна от замисъла. При оцветяването пробвах да направя дрехите по-обемни и мисля, че се получи, исках да е много ярка и слънчева, и някак си шарените летни хартии отпаднаха от замисъла- избелената синя дъска пасна чудесно на лятното ми настроение. Останалото се нареди само- цветята, клонките, панделката, камъчетата и мисля, че се усеща горещината на летния ден,въпреки мъглата навън.
Ще включа картичката при Goldie и нейния празник-надявам, се че още много години ще се радваме на нейните творения. А също и тук: http://cardsaddicted.blogspot.com/2014/01/200.html стар е печата, синьото е видно,а новото са оранжевата панделка и оранжевите тичинки. Успех на първото ни родно предизвикателство- помня създаването му, имала съм и честа да предизвиквам, радвам, се че продължава да ни вдъхновява и предизвиква. И тук: http://mosdigitalchallenge.blogspot.com/2014/01/challenge-216-flowerswa-mo-image.html

3 коментара:

arcadia каза...

Наистина много слънчева емоция внесе в тази нетипична зима. Браво на теб!

Tracy каза...

Fabulous mix of colors! That gorgeous bow really finishes your card off nicely. Thanks so much for sharing this beauty with us at Mo's!

Tracy каза...
Този коментар бе премахнат от автора.