неделя, 8 март 2015 г.

След осмомартенски подарък и таг за 15 мин.

Спокойствието от неделния ден бързо се стопи и забрави, но пък съм доволна,че успях много набързо да сглобя подарък и таг за една добра приятелка, която се отби след работа. Идеята за подаръка ми хрумна, след като тя се обади да предупреди, че ще мине през нас- да ми върне ресто от парите за цирк,на който самоотвержено заведе нейните и моите 2 деца.Реших да и се отблагодаря за жеста с малко подаръче-вдъхновена от идеята за подарък на сестра ми -имах душ пилинг ванилия, и шоколад ванилия и малина.
Съответно и тага трябваше да е в подобаващи цветове. Впрегнах мъжа да гледа бебето, сина да върти биг шота, аз набързо сглобих таг,направих торбичка и понеже трабва и да се изфукам- снимах. Естествено в 5 часа в мрачен ден няма как да се получи хубава снимка, но и така се вижда.
Приятелката ми видимо се зарадва,надявам се да успее и да се наслади на спокойствие на подаръка си. А аз смятам това да е последния женски таг,сега ме чака задачата за картичка за момчешки рожден ден.

1 коментар:

Bo каза...

Честит празник, малко на патерица... :) Пожелавам да намираш време за себе си и хобито си! Макар, че както подразбирам сме в една и съща ситуация - с бебета в ръце :))). Та, затова и ме няма много, да не кажа никак, в блого-ефира, за съжаление... Но, ... и това ще мине :). Много ми харесаха твоите идеи за подаръци и ще се възползвам някой път да ги приложа! Таговете са станали супер нежни и красиви! Страхотно е, когато напомняш на някого да помисли и за себе си! :)