петък, 27 март 2015 г.

Мента и циклама

Имам оцветена тази закачлива феичка в светло синьо и червено, но когато сина ми се обади, че на другия ден е на рожден ден на съученичка, започнах да оцветявам наново. Защо ли- защото подаръка е в розово, цикламено и мента- имах подръка останал неподарен по Коледа таен дневник за момиче и нищо, че подаръка е опакован, картичката трябва да бъде в същата гама. Оцветих я с голяма лекота, стана като с магия,което не важеше за подреждането на украсата на другия ден- това което направих преди обед, разлепих и изхвърлих следобед. Пак не съм сигурна дали е най-доброто, на което съм способна,но нямах време да я направя по-добре. Както и да е, картичката се е харесала на получателката, едно също такова закачливо и палаво момиче. С най-новата придобивка от Лидл- печатите букви, добавих монограм сред цветята,който повторих с лъскав гел химикал. Очертах и крилете с малко блясък, добавих висулка за закачливост и дойде трудната част- снимането. пробвах навсякъде- на тераса, на перваз на отворен прозорец, подлагах кутии под картичката, за да се повдигне, наклони и освети по-добре, но със стара "сапунерка" и облачно време не мога да постигна по-добри резултати.
Ще участвам във вълшебното хартиено предизвикателство Цветя, като си обещавам, че ще направя още един по-успешен опит за цветна украса.

3 коментара:

BEARKIS каза...

Това, със снимките, е добре позната работа:) !!!Иначе всичко се вижда и много добре е станало съчетанието, свежо и момичешко!Поздрави!!!

Биляна Казакова каза...

Ех, че сладка фея, прексни цветя и прекрасна цветова комбинация. Браво, Адашке! Тъкмо за при нас в Хартиени вълшебства!

Биляна Казакова каза...

Ех, че сладка фея, прексни цветя и прекрасна цветова комбинация. Браво, Адашке! Тъкмо за при нас в Хартиени вълшебства!