четвъртък, 21 май 2015 г.

За сватбения ден

Никак, ама никак не си падам по сватбите. А трябва да ходим на сватба през юни.Обмислях идеята за експлодираща кутийка, но няколко фактора ме спряха и заложих на сигурно-плик за пари. Отлагах направата на плика до последния възможен момент, но след като видях и предизвикателство 260 при картичкофуриите Сватба или бал реших, че момента е дошъл. Бегло познавам младоженеца- племенник на мъжа ми, виждали сме се от време на време на все по-редките големи семейни сбирки, но дори и да го познавах много добре, пак нямаше да съм сигурна в какъв стил ще бъде сватбата. Всеизвестен факт е, че там основно булката има думата:), какъвто и да е нейния стил и избор на цветове и украса, все ще има нещо бяло. Залових се за тази идея и започнах монохромна бяла картичка. Ама монохромно и бяло не са в моя стил, така, че неусетно се промъкна и малко черно.
То се вмъкна на по-късен етап, когато добавянето на черно в основата вече бе невъзможно, затова картичка в тази гама, но с друга визия чака да бъде завършена. А аз се заех с друга гама- шампанско и злато. Реших да разчупя формата, да променя начина на затваряне, но произведенията ми понякога заживяват свой живот, въпреки първоначалния план. Всичко се промени, след като намачках и направих обемни цветя, от които не исках да се откажа.
Докато буквално се борих със сватбената вълна, оцветих две картинки, направих още една картичка, но за тях повече в следваща публикация.

2 коментара:

BEARKIS каза...

Чудесно е, когато се развихрим вдъхновено и резултатът очарова и двете страни! :) Убедена съм, че всички ще бъдат доволни на празника,поздрави на автора!!!

Unknown каза...

Много хубави, нежни и стилни картички :) Поздравления и благодаря, че се включи в моето предизвикателство :)