събота, 28 май 2011 г.

с акварелни моливи

Вчера получих първия си комплект акварелни моливи:). Естествено трябваше да ги пробвам на мига!( Това е само образно казано-мига настъпи чаак вечерта след като нейно величество-6-месечната ни принцеса заспа:)Първо опитах на обикновена хария, за да пробвам дали размазва мастилото от принтера-ура, не размазва! И трескаво започнах да търся едни картинки, подарък от Гери- Блещучка, тъй като са единствените, които имам към момента напечатани на картон. С ентусиазъм оцветих 2 от тях. Да си призная в първия момент се разочаровах-цветовете са по-ярки и красиви, но не ми се отдаваше преливането. И таз добра си рекох-теперва има да се уча и мъча. Днес въоръжена с картон и 3 новозакупени дигита-се запътвам към дома на родителите ми, за да ползвам принтера им. Е, това не е толкова лесно, тъй като принтера се ползва за бизнеса им и в края на месеца има достатъчно документи по приключването, та успях да принтирам само един лист, със само една картинка! Но, на дневна светлина и мноого повече време оцветих къде-къде по-добре картинката. Ще ви я покажа малко по-късно в отделна публикация, а тук ще сложа картичката с оцветената снощи картинка. Въпреки, че не е перфектно оцветена, и все още се чудя дали да поставя кръгче с надпис в долния ъгъл, харесвам цветовете и настроението, което излъчва.

9 коментара:

Ivolina каза...

Чудесна картичка. Много ми харесва как си оцветила картинката. Цветовото съчетание е много хубаво. И без кръгче с надпис всичко си и е на място.

Hristovica каза...

Картичката е страхотна.Картинката е просто приказна и смятам,че и без надпис си може.Но пък пробвай, защо не...една сладко послание винаги радва погледа.

Te4eto каза...

Билбе, страхотна е! Грее, грее :)

Veselina каза...

Прекрасна картичка, заредена с много лятно настроение! Цветовете са много живи и картинката много ми харесва. Мисля, че е много добре оцветена. Поздрави!

~Gery~ каза...

Еее, ама как! Много е хубава!:) Още малко работа върху светлосенките, обаче като за първи опит е перфектна!:)

Lidiya каза...

Мен много ми харесва. Особено тухлите и обувките много добре са се получили! Поздравления!

Unknown каза...

Картичката ти е и цветна и весела и слънчева,че даже и влюбена...Сама говори,мисля че няма нужда от надписче ,но това не пречи да пробваш ....Слънчев ден от мен!Пиши ми на пощата,моля;)
ivanina_vasileva_@abv.bg

KalySto каза...

Чудесно си се справила с оцветяването. Много ми хареса и цветовата комбинация.Като я гледам ми става лятно и топло. Успех с акварелите!

Маги каза...

Толкова свежа и слънчева картичка. Добър първи опит с акварелите. И аз самата още се уча.