петък, 28 октомври 2011 г.

коледна фея

Най-сетне английските ми цветя дойдоха! Но докато ги чаках довърших една коледна картичка с фея. Опитах се да сложа и цветя, и снежинки, но не ми се отдаде тази комбинация. И нищо повече не мога да измисля, защото нямам търпение да довърша една друга фея с така дългоочакваните цветя:)

8 коментара:

Miss Emerald каза...

Приказна е и феята, и цялата картичка! Хареса ми идеята за снежинки със заврънтулки! И да знаеш, че успя да раздразниш любопитството ми и сега нетърпеливо ще очаквам да видя и другата с новите цветя!

Svetla * каза...

Страхотна картичка се е получила ! Много е красива ! Нежна и с много детайли ! Поздравления :)

Deni каза...

Много ми харесва цветовата комбинация и цялостната визия на картичката ти! Тези цветенца като спиралки много ми допаднаха, не съм виждала други такива.Използвам този коментар и да ти благодаря за лилиумите, които ми изпрати- много са красиви! Благодаря още веднъж!

Поли каза...

Чудна е картичката! А ако споделиш и начина на изрязване хем да е в рамка, хем част да е извън рамката /дали си зададох правилно въпроса??/? В случая-крилцата.Забелязвам това в много картички и голямо чудене се чудя.

Mila каза...

Иха, с каква красота ни радваш :)Много е коледна, а картинката на печатчето ми е от любимите :) И чакам с нетърпение другата фея :)

Valchen каза...

Много е красива - и феята, и цялата картичка! Много ми харесват цветовете и завъртяните цветчета!

Em каза...

Много феарична коледна картичка! Страшно ми хареса как си сложила малко сняг, за да изглежда още по-зимна!

Ivolina каза...

Страхотна коледна фея. Разкошна коледна картичка. Много ми харесва.