неделя, 20 януари 2013 г.

Малък пират

Привет! не съм се загубила пак,творя активно-искам да запълня запаса си от картички за всякакъв повод- сватбени, бебешки, детски, а пък и имам и племенници рожденици през този месец. Затова преминах на момчешки картички- какво да се прави- в целия род имаме само една принцеса-моята:) Направих няколко картички,но през седмицата нямам възможност да снимам и едва дочаках уикенда за да снимам всичко на дневна светлина. Ще ги показвам през седмицата,докато пак имам възможност да снимам новите. И така за предстоящия рожден ден на един от момчешката банда- малък пират. Пробвах крафт картона за основа, разчупих малко картичката с joy-fold сгъвка и тъй като хартията е шарена и не позволява много украси сложих само 2 капси в ъгъла.

5 коментара:

Hristovica каза...

Страхотна е! Много свежо съчетание на цветове. Мисля, че много добре си успяла да балансираш нещата и въпреки, че е по детски шаренка нищо не е прекалено или претрупано. Би ли споделила с какъв инструмент сложи капсичките?

Диляна каза...

Прекрасна картичка! :-)

Em каза...

Ах, че весела картичка! Много ми харесва пиратската тема, чудесно се е получила картичката!

Гуш
Ем

Miss Emerald каза...

Картичката е прекрасна! А аз малко късничко, но с радост установих, че си отново сред нас. Добре си се завърнала! Определено ми липсваха твоите картички, въпреки че напоследък нямам кой знае каква възможност да разглеждам и коментирам така, както преди!

Биляна каза...

Благодаря за коментарите! Ади,използвах уред за капси закупен от съпруга ми някъде от чужбина- от големите хипермаркети. Дори не съм сигурна от коя държава по пътя му.Китайска изработка, но ми върши работа.