петък, 7 октомври 2011 г.

букет лилиум

Здравейте приятели и почитатели. Завръщам се отново в блога след три седмици богати на събития-сина ми тръгна на училище, празнувахме рождения му ден, направихме кръщенка на малката, успяхме за последно да се топнем в морето и да свършим куп други работи свързани с бумащини. От време на време поглеждах по блоговете, но съвсем бегло, колкото да не ви изпусна. Вече имам няколко готови неща, които ще покажа, след като получателите ги видят, а после и вие. А докато чакам български пощи да си свършат работата, направих една картичка. Поръчах си шаблон за изрязване на Sizzix- Lily. Обожавам това цвете, много често го избирам за подарък, когато подарявам цветя- има толкова различни цветове и големини! Като получих шаблона обаче запецнах- не знаех точно какъв цвят да направя, как да го украся. Поизрязах и изрисувах десетина преди да се избистри някаква идея. сега поне имам заготовки за картички:) Скоро ще ги използвам всичките, но засега ви показвам първата. Използвах лист от последните хартии, които си поръчах-в розово зелената гама, защото такива липсваха в колекцията ми. Лилиумите паснаха идеално на тези клонки. Мисля да участвам в предизвикателството при фуриите- без печати или принтирани картинки/надписи.

И понеже съм много радостна, че пак съм на линия, на всеки коментирал ще изрежа по 10 лилиума, ако обещаете после да покажете вашите картички с тези цветя. Хайде - ваш ред е!

22 коментара:

Green-Eyed Girl каза...

Билянка, честита ти нова придобивка! Цялата ти картичка цъфти, разкош на букет, както се казва :) Успех на първокласника и да ви е живо и здраво християнчето!

Deni каза...

Честито ти ново шаблонче!Картичката ти е чудесна и макар, че вече е есен, от нея лъха на лято и топлина!Много е свежа и отлично композирана!Успех!

Unknown каза...

Радвам се ,че се завърна!Наминавам винаги и се чудех защо те няма,а ти си имала такива хубави преживявания.Успех на първокласника,малката принцеса да ви е жива и здрава и много да ви радва !Картичката ти е отново цветна и грееща,както само ти можеш да ги правиш!Успех и от мен :)

kami_bonbona каза...

Радвам се че вече си тук, личи си колко много си се заредила.Картичката ти е невероятна,зареждаща и много свежа!

mkivanova каза...

Картичката е страхотна,получило се е невероятно добре, и на мен са ми любимите цветя и ги подарявам при повод.

Поли каза...

Усмивка лъха от целия ти пост. Успех на първокласника и спокойствие на теб / ще ти трябва и аз имам първокласничка и знам/. Да ти е живо, здраво и цял живот от Бог закриляно християнчето. А лилиумите ти са страхотни, чудесно оцветени, като истински.

Рачето каза...

Много се радвам за теб,само хубави неща са ти се случили.Картичката ти е супер!

KalySto каза...

Много красива е станала и като цветове, и като композиция, а и аз много обичам лилиуми!Радвам се че си на линия!

Te4eto каза...

Добре дошла!
Радвам се, че отсъствието ти тук е компенсирано от незабравими преживявания :)
И аз обичам лилиуми и ще се радвам на картичките ти с тях - справила си се страхотно!
Не коментирам, за да ми режеш лилиуми (не бих се справила толкова добре с тях), а защото искам да знаеш, че много ти се радвам. Честичко си се любувам на картичките, които съм получавала по различни поводи и при теб напредъка е огромен - твоята картичка е едната от първите две, които получих и това я прави безценна за мен, даже сега се вълнувам като се сетя с какъв трепет отворих плика и как се радвах и още го правя... отплеснах се, но исках да кажа, че от тогава до сега си "пораснала" много!

Katya Kovacheva каза...

Тези лилиуми, напират да излезнат от картичката, като истински са! Толкова свежа и зареждаща комбинация, напълно в тон със събитията, които са ти се случили - успя да заредиш и нас със позитивни мисли! Честито ти християнче и успех на първолака - да са ти здрави и усмихнати!

bejko каза...

На първо място да пожелаем на добър час на първокласникът!А на теб добро завръщане с нови идеи и силни вдъхножения!Картичката ти е прекрасна истински!

Veselina каза...

Прелестна картичка! Лилиумите са много впечатляващи, като истински! Мисля че, сега, когато започва истинската есен ще имаме повече време, за да творим. И на мен това не ми се отдава много, много през лятото, защото все има нещо за вършене, ремонти и прочие. Поздрави!

Cvety каза...

Просто няма как да подминеш такава картичка - вълшебна е. Страхотно излъчване има :)
Поздравления и до нови срещи!

Maria Tchotcheva каза...

Прекрасна картичка! Почти усещам аромата на лилиумите :)Поздравления!

kenli каза...

Това е любимото ми цвете и няма как и картичката ти да не ме трогне! Красива е, наистина! Поздрави от мен!

Mila каза...

Честита нова придобивка :) Страхотна картичка - много, много ми хареса с живнерадостното чувство, което носи :)

AdoraBella каза...

Страхотно! Лилиумите са прекрасни - изглеждат толкова живи и свежи, че може дори да доловиш аромата, който носят. Харесва ми и съчетанието ти с дизайнерската хартия и зеленото за основа.

Познавате ме като "Точица", "щурчо", "Елфи", "КрасИва" или може би не ме познавате? каза...

Лилиумите са като истински- прекрасно оцветяване и чудесно подбрана фонова хартия..Поздравления за чудесното завръщане и за прекрасната нова придобивка - шаблоните.
Искам специално да ти честитя християнчето - да ти е живо и здраво , с много късмет и много щастливо бъдеще!
Честит първокласник - няма да ви е лесно и на двамата, но пък му пожелавам успех във вълнуващото приключение към науката и познанието и вярвам,че ти ще му помогнеш в пътя към тях.
Явно прекрасните преживявания са те заредили с творчека енергия и ентусиазъм и нямам търпение да видя следващите картички.

Miss Emerald каза...

Добре си се завърнала, Билянче! Липсваше определено в блог-пространството! Но пък за сметка на това се завръщаш с абсолютно зашеметяваща и радваща картичка! Великолепна, нежна и прекрасна! Самата тя говори достатъчно за себе си! Лилиумите са наистина едни изумително красиви цветя, в особено привлекателни и разнообразни багри!
И да не забравя да ви честитя първокласника! Нека с интерес и любознателност върви все напред и нагоре в учението!
Честито ви и християнче!

~Gery~ каза...

Ееее, събрахме се! :)
Направо да ги помиришеш тия лилиуми! :) Толкова реалистични и фантастични :) Поздравления, Билбе!:)

Радвам се, че се включи в Елшовото предизвикателство при Картичкофуриите:)

Valchen каза...

Ама страхотни са тези лилиуми - не бях виждала такъв шаблон! Оцветила си ги направо превъзходно!

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Билбе, направо ме разби с тези лилуми....Повече от страхотни! Картичката ти е толкова нежна - как само ги направи толкова реални! Поздравлеения - много , много ми харесва ...не заради това да ми изрязваш лилиуми! Прегръдка от мен!