понеделник, 10 октомври 2011 г.

за празника на картичко-правещите

С нетърпение очаквах получателката на моите картички- Жени-Unicorn, да получи своите, за да мога да се похваля с тях. Направих и две, защото имах съмнения дали първата ще се хареса- избрах за нея доста нестандартна цветова комбинация. Затова направих още една по- стандартна. Жени е харесала и двете, затова и ги споделям вече и с останалите от гилдията:)


6 коментара:

Поли каза...

И двете са толкова различно красиви, но първата.....ооо, първата!!! Разкошна е! Поздравления!!!

Deni каза...

И мен първата ме плени!Поздравления!

Katya Kovacheva каза...

Жени е голяма късметлийка - да получи не една, а две и то превъзходни картички! И двете са прекрасни - първата - толкова стилна и изящна, всяваща респект; а втората - така весела, жизнерадостна и напомняща ни за малките, но прекрасни моменти :) Поздравления на теб, за вдъхновението и за усиличта!

kami_bonbona каза...

Първата е невероятна, а втората е толкова сладка :))) Харесват ми много

Miss Emerald каза...

Всяка със своя хубост, чар и идея, и двете са прекрасни! Но определено първата ме плени от пръв поглед, напоследък и като тематика, и като цветове съм на тази вълна и може би за това!

Маги каза...

И давете са много хубави и различни. Признавам, че мен 1-та ме грабна повече, просто защото определено имам слабост към такъв тип картички. Хартиите, цветовото съчетание, всичко е подбрано чудесно. :)