неделя, 16 октомври 2011 г.

Втория от предай нататък подаръците

Е най-после, подаръка е получен и мога да го покажа и на вас. Да си призная, това е втори вариант на подаръка, един път тъкмо да изпратя една кутийка и се отказах- не ми хареса. Наистина се надявам тази да е зарадвала получателя си- Лара и да може да я ползва за някакви джунджурии, които сигурно всяка от нас притежава.






Е два от петте обещани, остават още три! И още около 180 изрязани лилии- дали мога тук да помоля всички, които имат до получават изрязаните цветчета, да ми изпратят адресите си по ел.поща? Така ще ми спестите 20 писма с молба за адреси. Благодаря предварително!

7 коментара:

ЦВЕТНИ ФАНТАЗИИ каза...

Прекрасна кутийка - само си представям Лара колко й се радва! И ти се чудя от къде намираш време и сили - с малката, с ученика и с купищаа задължения...и да правиш такива чудесии! А аз все още не съм направила на моите момичета ...но се успокоявам, че има време до края на годината...

Поли каза...

Страхотно кутийче, а тази фея е така пленителна. Възхищавам ти се и да - как намираш време за всичко??? На мен поне ми е трудно :-))

Veselina каза...

Очарователна кутийка, феята е пленителна, много сладка!

Deni каза...

Много сладка кутийка!Поздравления!
Не виждам никъде твоята е- поща!

Miss Emerald каза...

Тооооооолкова готина и очарователна кутийка, която преди малко прочетох в блога на Лара колко удоволствие и радост й е доставила! И няма как иначе да е... прелестна е!

Katya Kovacheva каза...

Тази кутийка е невероятна - със сигурност е предизвикала усмивка и радост у притежателката й!

Cvety каза...

Много е красива и в много приятно съчетание на цветове, както ти си го умееш :)