сряда, 26 октомври 2011 г.

Душещото куче

Честит имен ден на всички с името Димитър/Димитрина и на тези, които имат близки с тези имена! В нашето семейство празника е двоен- баща ми има рожден ден, а мъжа ми имен ден. А аз имам задачата да направя мъжка картичка. Най-трудно се правят картички за близките. Поне за мен е така. Започнах поредната картичка риза, но ставах от време на време да се ровя в нета за други идеи. Баща ми е ловец, отглежда и няколко кошера пчели, така, че търсих картички по тези теми. Попадах на една картичка с куче, носещо пушка с надпис- търси се рожденик. Хареса ми, но в 10 вечерта няма шанс да започна тепърва да рисувам и изрязвам...Ама идеята се загнезди вече, та пак се разрових за картинки с кучета. Попаднах на душещото куче, семейството одобри идеята за "надушен" рожден ден и се захванах с осъществяването и. Прекопирах картинката директно от екрана, наложих картона отгоре и прекопирах леко с молив. Останалото е ясно- оцветяване, украса... и ето я- картичката с кучето, надушило рождения ден на баща ми:)

5 коментара:

Te4eto каза...

Да ти е жив и здрав! Картичката е супер - много обичам такива с хумор!

BEARKIS каза...

Чудесен мотив за поздрав и на двамата,да са ти живи и здрави!!!Наистина добре подбрани елементи!!!Весел празник и наздраве!!!

Miss Emerald каза...

Хи-хи, каква готина картичка! Хем мъжка, хем с чувство за хумор, хем с добре съчетани елементи! Да са ти живи и здрави и рожденника и именника!

Маги каза...

Хехе, накара ме да се усмихна! Надушвам... голямо парти. :)Много ми харесва. Да са ти живи и здрави рожденика и именника!

Em каза...

Чудесна, забавна и много симпатична картичка се е получило! Наистина за близките ни е най-трудно да правим картички, защото искаме да са най-красивите и най-специалните. Твоята е станала великолепно им ного ми харесва нотката хумор в нея! Да са ти живи и здрави двамата празнуващи!